telefoonnummer06 246 172 85 | e-mailchantal@dotenfien.nl

De meeste organisaties verwachten van hun professionals dat ze kunnen schrijven. Dat ze hun ideeën en plannen goed op papier zetten, bondige verslagen maken, foutloze e-mails versturen en wellicht zo nu en dan een originele zakelijke blog plaatsen.

Dot + Fien kunnen jou en collega’s leren hoe je teksten maakt die anderen graag lezen: bondige teksten met een structuur die past bij het gekozen medium, geschreven in heldere taal en volgens de richtlijnen van de organisatie. Ze geven onder meer de trainingen Helder schrijven en Schrijven voor het web. Tijdens de training ga je vooral oefenen met teksten van de eigen organisatie. Als ‘opfrisser’ krijg je een paar weken na de training feedback op een door jou aangeleverde tekst. Zo zie je meteen of je erin slaagt het geleerde in de praktijk te brengen.

Schrijfcoaching

Zie je meer in individuele begeleiding? Schakel Dot + Fien in als je persoonlijke schrijfcoach. Jullie kijken dan samen – bijvoorbeeld 1x per week via Skype – kritisch naar een door jou geschreven tekst. Je schrijfcoach herschrijft je tekst niet, maar stelt vragen, geeft tips en adviezen en mogelijk een gerichte oefening tussendoor. Na de sessie pas je je tekst aan en mailt die voor een ‘laatste blik’ naar Dot + Fien.
Voor schrijfcoaching kun je een tekstabonnement afsluiten. Maar dat hoeft niet. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je een schrijfcoach nodig hebt en of je het liefst belt, mailt, skypet of samen om de tafel zit.

Meer weten over schrijfcoaching of onze op maat gemaakte incompany-trainingen? Neem contact met ons op.